فنجان های خوراکی از جنس کلوچه
طراح خلاق ونزوئلایی انریکه لوئیس ساردی این فنجان های خوراکی برای قهوه و چای را برای شرکت تجاری قهوه ی Lavazzaی ایتالیا طراحی کرده است.
داخل هر فنجان که " اول قهوه را بخور و بعد فنجان را " نام دارد از نوعی شکر و تخم مرغ پوشیده شده است که به عنوان یک عایق عمل می کند. این کار باعث ضد آب شدن فنجان و همچنین خوردن یک نوشیدنی شیرین تر می شود.
این فنجان تا کنون جوایز زیادی را در بخش های مختلف اکولوژی، بازاریابی و بیزینس از ان خود ساخته است!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر